Albert Heijn Vos

Afbeelding
Onbekend | Adres gegevens zijn ons onbekend.

Cou­pe rood-wit-blauw

Geplaatst op 17 april 2018 om 15:35 door Nadia van Ingen

517 keer gelezen

Je mag trots zijn op dit toetje - en niet alleen op Koningsdag.

Ingrediënten
> 250 g verse frambozen
> 1 perssinaasappel
> 1½ el kristalsuiker
> 150 g verse blauwe bessen
> 125 ml verse slagroom
> 8 g vanillesuiker
> 250 g volle kwarkPers de sinaasappel uit.

Bereiden
Breng in een steelpan de frambozen, 2 el sinaasappelsap en 1/2 el kristalsuiker aan de kook. Laat 2 min. koken. Neem van het vuur en laat in 15 min. afkoelen tot het frambozenmengsel lauw is.

Verdeel de blauwe bessen over 6 glazen. Klop de slagroom met de rest van de kristalsuiker en de vanillesuiker stijf. Spatel de slagroom door de kwark. Verdeel de roomkwark over de glazen. Schep de lauwe frambozen erover.

Reageren